Karjeras plānošana attālināto mācību laikā

Karjeras plānošanas aktualitātes attālināto mācību laikā

   Neraugoties uz sarežģīto un neparedzamo situāciju, kādā patlaban dzīvojam, mēs visi cenšamies darīt to, kas katram darāms – mācīties, mācīt, jautāt, uzklausīt, konsultēt.Šajā laikā arī karjeras konsultante piedāvā savu atbalstu ikvienam, kuram tas būtu nepieciešams.

PKK Daina Jarmalaviča ir sasniedzama gan izmantojot tālruņa zvanus, gan e-pastu jermisd@inbox.lv , mob.t. 28324490 (arī WhatsApp) vai e – klases pastā.

Ko jautāt karjeras konsultantam? Par visu, kas interesē, par darba iespējām savā profesijā un ar to saistītās jomās, par izglītības turpināšanas iespējām. Par to, kā noteikt savu piemērotību izvēlētajai profesijai, ja māc šaubas. Par to, kā veiksmīgāk plānot savu darba dienu, īpaši tagad, kad mācīšanās notiek attālināti. Par to, kur un kā meklēt atbalstu tiešsaistē par sev interesējošiem jautājumiem, un daudz ko citu. Karjeras plānošana nenozīmē tikai profesionālās darbības plānošanu. Tā ir mūsu dzīve, kura šajos apstākļos nemaz nav kļuvusi vieglāka, un, iespējams, prasa no mums jaunas prasmes.

 

Piedāvāju nelielu apkopojumu ar informācijas avotiem, kas varētu būt noderīgi:

Ja vēlies vairāk uzzināt par dažādām darba iespējām, var palīdzēt portālā Prakse.lv pieejamās virtuālās prakses

Vairāk par savu jau izvēlēto profesiju, kā arī par daudz ko citu uzzināt piedāvā portāls Profesiju Pasaule

Informācija par uzņemšanu Rīgas Tehniskajā Universitātē

Informācija par uzņemšanu Lauksaimniecības Universitātē

Vairāk informācijas par tiešsaistes informācijas dienām dažādās mācību iestādēs, kā arī par atceltajiem un pārceltajiem pasākumiem, portālā NIID

 

Sarunāties varam arī attālināti. Saudzēsim sevi un sev tuvos. 

                                                                                                                       PKK Daina Jarmalaviča