Balva nominācijā “Uz zināšanām balstīts SMU produkts/pakalpojums”

Sveicam !

 

Martu Rimševicu (4.A)un Patrīciju Rimševicu (7.B), viņu vadītais SMU “PaMa

JALatvija SMU pasākumā CITS BAZĀRS  pamatskolu grupā saņēma balvu no LR Patentu Valdes nominācijā “Uz zināšanām balstīts SMU produkts/pakalpojums”.

SMU “PaMa” piedāvā  pieneņu medu.

 

Paldies skolotājai Agitai Barkovai un Martas un Patrīcijas vecākiem par atbalstu!

 

Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU)  pasākumā CITS BAZĀRS pasniegtas balvas labākajiem SMU deviņās nominācijās. Līdz ar pulcēšanās ierobežojumiem šogad CITS BAZĀRS notika vēl nebijušā formātā – tiešsaistē. CITS BAZĀRS e- katalogā savus izstrādājumus piedāvāja 300 SMU no visas Latvijas un pasākuma laikā interneta vietni apmeklēja ap 45 000 pircēju.

Pasākumu organizē Junior Achievemnt Latvia (JALatvija) sadarbībā ar Latvijas Investīciju  un attīstības aģentūru. (LIAA)

          Pasākuma ietvaros jauniešus vērtēja ne tikai pircēji, bet arī  51 pieredzējis profesionālis no uzņēmumiem, akadēmiskajām struktūrām, finanšu sektora un valsts pārvaldes, pasniedzot balvas deviņās nominācijās. CITS BAZĀRS laikā, no 10. – 14. decembrim, skolēni ar žūriju aizvadīja 457 tiešsaistes intervijas.

Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) pasākumā CITS BAZĀRS pasniegtas balvas  labākajiem SMU deviņās nominācijās.

 

Bauskas Valsts ģimnāziju šajā pasākumā pārstāvēja arī 11.B klases skolniece  Keita Kūmiņa, viņa sadarbībā ar Rīgas Centra humanitāro vidusskolu darbojas SMU «Mystic Plants», kas tirgo ārstnieciskus produktus – tējas, imunitātes dzērienus un uzlējumus. SMU «Mystic Plants» kandidēja  uz nomināciju kategorijā «SMU produkts/pakalpojums gatavs starptautiskajam biznesam».

 

Paldies Keitai Kūmiņai par piedalīšanos un skolotājai Oksanai Lavreckai par atbalstu!