Akcija “Skolas par uzvaru”

Bauskas Valsts ģimnāzija pievienojas Latvijas skolu atbalsta akcijai Ukrainai “Skolas par uzvaru”.

Āgenskalna Valsts ģimnāzija sadarbībā ar biedrību “Tavi draugi” aicina ikvienu piedalīties Latvijas skolu atbalsta akcijā Ukrainai “Skolas par uzvaru”. Jau tuvojas otrā gada beigas kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā, tāpēc tagad ir laiks, kad mums, Latvijas skolām, ir jāsadodas rokās un kopā jātiecas uz uzvaru un jāpalīdz Ukrainas aizstāvjiem, kuri pirms kara bijā kāda Ukrainas skolnieka skolotāji, ārsti, tēvi, brāļi vai vectēvi.

Aicinām līdz 14.februārim savu klašu ietvaros vākt nepieciešamos ziedojumus:


Saziedoto pēc 15. februāra skola nogādās biedrībā “Tavi draugi”. Saziedotais tiks nogādāts uz dienvidu un austrumu fronti Ukrainā,  vienībām Azov, Legion-V un Karpatskij Sič, kur plecu pie pleca ar Ukrainas karavīriem atrodas medmāsa no Latvijas – Sarmīte Cīrule.

Tā kā ir uzrunātas skolas no dažādiem Latvijas reģioniem, pateicoties biedrībai “Tavi draugi”, skola var pasūtīt ziedojuma sarakstā minētos ķīmiskos pēdu un roku sildītājus  internetveikalā https://latvin.lv/  ar kodu  TAVIDRAUGI50 (der arī tavidraugi50). Galvenais pircējiem norādīt, ka vēlas iegādātās lietas izņemt uz vietas, lai nav jāmaksā par piegādi. Visi pirkumi ar šo kodu tiks nogādāti uz biedrības telpām.

Kopā mēs ticām Ukrainas uzvarai, kopā mēs varam palīdzēt! Saules mūžu Ukrainai un Latvijai!

#SKOLASPARUZVARU